Joulupukki: Seinäjoki ja lähiseutu

Posted on

  Tilauslomake päivitetty 22.12.2023

  Seinäjoki ja lähiseutu

  Haja-aikoja jäljellä 22.12.2023 lähtien.. soitto p. 050 5235 671

  "PARTAVERO" on 18.12.2023 lähtien Jouluaaton keikoista vähintään 70 euroa

  Kellonaika ja joulupukin nimi lähetetään tekstiviestillä to 22.12.2023 mennessä, jos tulee jotakin poikkeavaa niin siitä ilmoitetaan teille välittömästi.

  Joulupukki pyrkii huomioimaan lapset puhumalla ja kyselemällä kuulumisia joten on tärkeää, että Joulupukin tarkoitus ei ole jakaa kaikkia lahjoja. Olisi myös tärkeää, että ns. ensimmäinen lahjasäkki sisältää lahjoja kaikille lapsille. Vuosien aikana on tullut esille ikäviä tilanteita, kun toiset saa kokoajan ja toiselle tulee siitä pahamieli, kun ei millään saa joululahjoja.

  Pitää muistaa, että joulupukin vierailu on lasten juhla ja kohokohta heille.. ja myös muille lapsenmielisille.. Hyvää Joulun odotusta!

  Kun olet lähettänyt lomakkeen.. niin laita tekstiviesti siitä numeroon 050 5235 671

  Nimi: *

  Osoite: *

  Puhelin: *

  Kaupunginosa/kunta: *

  Joulupukin tilaus: *

  Toivottu kellonaika: * (Liukuma?.. jos on ehdoton.. niin siitä sitten viestiä.. lopullinen aika varmistetaan viim. 22.12.)

  Sähköposti: *

  Viestiä meille: *

  (Minkälaista ohjelmaa toivotaan? Olisi myös toivottavaa, että lasten nimet ja iät tulis myös mainittua sekä pikkasen taustatietoa mitä joulupukki voisi kysellä lapsilta.. myös ajo-ohjeet ja talon väri olisi hyvä tuoda tarvittaessa esille)

  Spämmiesto (kirjoita "joulukuu" kenttään: