Tilaajoulupukki.fi historian ensimmäinen virallinen palkkaus suoritettu

Posted on

Asiakkaan kiitos!

palkka

Oli hienoa kuulla, että olin ensimmäinen joka maksoi sinulle tuon Joulupukin palkan palkkaus.fi :n kautta ja mielestäni tämä tapa saisi olla käytäntönä kaikilla muillakin kyseisen palvelun tuottajilla.

Aikaa Joulupukin palkan maksamiseen menee alle 10 minuuttia, vaikkei mikään palkanlaskija olisikaan. Sinun tulee rekisteröityä sähköpostiosoitteen avulla palkkaus.fi sivustolle työnantajaksi. Klikkaa rekisteröitymisen jälkeen kohdasta ”1. PALKKAUS PRO” ja valitse ”Joulupukit” kohdasta omalle alueelle sopiva pukki, klikkaa kuvaa ja paina kohdasta ”palkkaa minut”.

Palkaksi laitetaan yhdessä sovittu summa kertakorvauksena. Sivusto lisää itse summaan tarvittavat verotukselliset lisät. Sen jälkeen kone kysyy kotitalousvähennyksestä, klikataan ”EI” Jos Joulupukin maksu on ainoa maksu taloudelle kalenterivudeon aikana (Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö per kalenterivuosi. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran – Vero.fi). Tämän jälkeen paina ”jatka maksamaan”. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja maksa palkka nettipankin kautta. Sivuston kautta saat myös toimitettua työntekijälle palkkakuitin.

Näin helppo se on… Ja maksusta jää hyvä mieli

T: Yksi Tilaajoulupukki.fi:n asiakas