Mikä on PALKKAUS.fi

Posted on

Mikä on PALKKAUS.fi

Joulupukki tervehtii ilolla Palkkaus.fi:n uutta palvelua – Palkkaus.fi avasi uuden työntekijän palvelun, joka huomattiin myös napapiirillä. Palvelun kautta Joulupukki voi sopia vierailuista suoraan perheiden kanssa ja kaikki lain vaatimat työsuhteen velvoitteet tulevat helposti hoidetuiksi.

”Onhan tässä näitä Joulupukin kuvioita selvitelty verottajan ja eri viranomaisten kanssa jo toistatuhatta vuotta. Hyvä että nyt saadaan viimein numeropuolikin järjestykseen”, kertoo Aatos, Joulupukin pajan ylipääkirjanpitäjätonttu.

”Joulupukki on mahdottoman iloinen, kun pojat ovat tällaisen kauniin palvelun askarrelleet ihan minulle ja kaikille apulaisilleni! Nyt kun minullekin alkaa kertyä eläke näistä näistä hommista, niin voisi joskus sitäkin sitten harkita. Ehkä jo parin tuhannen vuoden päästä!”, nauraa Joulupukki ja iskee silmää.

Käytännössähän tämä menee siten että jos joulupukin keikka maksaa yli 56€ töistä maksetaan TyEL maksu. Tämä on helppo hoitaa palvelun kautta. Palkka maksetaan kuitenkin käteisenä jos ei toisin sovita (pankkitilille)!

Toisaalta jos keikka on alta 56€ niin siihen ei liity mitään pakollisia velvollisuuksia.

Mikä on palkkaus.fi?