Keskusta, Uppa ja Pohja

  Tilauslomake päivitetty 28.10.2020

  Aattoilta huipentuu monessa perheessä joulupukin tuloon. Korona-aikana ulkopuolisten päästäminen sisälle koteihin varmaan arvelluttaa monia!

  Olisi aika iso asia sanoa joulupukille ei Joulupukki on varmasti iso asia lapsiperheille jouluna. Jos perheen ulkopuolinen joulupukki tulee käymään niin se voi asettaa joitakin muutoksia vierailuille..

  Esim.
  . Lauletaanko joulupukille
  . Otetaanko kuvia joulupukin kanssa
  . Haetaanko lahjoja joulupukilta
  . Käykö joulupukki vain näyttäytymässä pihapiirissä
  . Joulupukin kuumalinja.. mahdollista myös jos on tilaukselle kysyntää niin voimme järjestää myös etäyhteyden kautta tapaamisen joulupukin kanssa (Rakennamme joulupukille jouluisen studion)

  Kaikesta näistä toiveista voitte laittaa viestiä oheisella lomakkeella. Lähtökohtaisesti lähdetään siitä että tämäkin jouluaatto olisi muistorikas lapsille pitäen terveydestä ja toisista huolta

  "PARTAVERO" on 40-70 euroa.. riippuen mm. välimatkasta ja talonväen määrästä

  Joulupukki pyrkii huomioimaan lapset puhumalla ja kyselemällä kuulumisia joten on tärkeää, että Joulupukin tarkoitus ei ole jakaa kaikkia lahjoja. Olisi myös tärkeää, että ns. ensimmäinen lahjasäkki sisältää lahjoja kaikille lapsille. Vuosien aikana on tullut esille ikäviä tilanteita, kun toiset saa kokoajan ja toiselle tulee siitä pahamieli, kun ei millään annetta lahjoja.

  Pitää muistaa, että joulupukin vierailu on lasten juhla ja kohokohta heille.. ja myös muille lapsenmielisille.. Hyvää Joulun odotusta!

  Kun olet lähettänyt lomakkeen.. niin laita tekstiviesti siitä numeroon 050 5235 671

  Nimi: *

  Osoite: *

  Puhelin: *

  Kaupunginosa/kunta: *

  Joulupukin tilaus: *

  Toivottu kellonaika: * (Liukuma?.. jos on ehdoton.. niin siitä sitten viestiä.. lopullinen aika varmistetaan viim. 22.12.)

  Sähköposti: *

  Viestiä meille: *
  (Minkälaista ohjelmaa toivotaan? Olisi myös toivottavaa, että lasten nimet ja iät tulis myös mainittua sekä pikkasen taustatietoa mitä joulupukki voisi kysellä lapsilta.. myös ajo-ohjeet ja talon väri olisi hyvä tuoda tarvittaessa esille)

  Spämmiesto (kirjoita "joulukuu" kenttään:

  Ohje kotiin (tärkeää luettavaa)
  Olen lukennut (Ohje kotiin) sivun

  Artikkeli kategoriassa