Joulupukin kirje 2015

Tilaa nyt aito Joulupukin kirje jouluksi 2015!

Kirjeen tilaushinta alk. 7,95 € (sis. postimaksun)

Vuosittain Joulupukki saa tuhansia kirjeitä kaikkialta maailmasta. Ne tulevat Joulupukin Pääpostiin, joka sijaitsee Napapiirillä, Rovaniemen pohjoispuolella. Napapiirin postileimalla leimattuna lähetetään myös Joulupukin kirje, jonka voit tilata mihin tahansa osoitteeseen kaikkialle maailmassa.

Ajoissa tilattu kirje postitetaan perheenjäsenellesi, ystävällesi tai vaikka liikekumppanillesi jouluksi.

Joulupukki kertoo kirjeessään kuulumisistaan, tonttujen harrastuksista ja kaikesta muusta mukavasta. Kirjeen mukana on myös pieni yllätys. Joulupukin aito tervehdyskirje tuotetaan 15 eri kielellä ja voit tilata sen ystävällesi, lapselle tai aikuiselle kaikkialle maailmaa.

UUTTA: Nyt voit lähettää myös itsekirjoitetun kirjeen

Joulupukki on aloittanut uuden palvelun, jolla voit ilahduttaa rakkaintasi, ystäviäsi, tuttaviasi ja muita sinulle tärkeitä henkilöitä kotimaassa ja ulkomailla. Kirjoita aitoja kirjeitä, voit lähettää saman tekstin niin monelle kuin haluat. Kirje on dokumentti, jota vastaanottaja todella arvostaa.  Pääasia on, että itse kirjoitat kirjeen omin sanoin. Muista, että oikea kirje on dokumentti, joka säilytetään. Todella arvokasta on myös se, että tämä kirje postitetaan Joulupukin kotikaupungista, Rovaniemeltä. Aito postimerkki ja postileima tekevät kirjeestä arvokkaan keräilykohteen. Varsinkin ulkomailla näitä kirjeitä arvostetaan suuresti.


Joulupukin kirje kaikkialle maailmaan!Joulupukin kirje kaikkialle maailmaan!